Aanbieders medicijnen Regenboog Apotheek b.v.

Kosten apotheekbereide disulfiram

De apotheekbereide disulfiram die Regenboog Apotheek bereidt komt conform regelgeving voor vergoeding uit het basispakket in aanmerking. In het overzicht VERGOEDINGEN APOTHEEKBEREIDE DISULFIRAM kunt u zien wat de huidige standpunten van de zorgverzekeraars zijn.

Indien een zorgverzekeraar (vooralsnog) niet tot vergoeding overgaat dient de medicatie door de patiënt zelf (of door de instelling) betaald te worden.
De kosten van de medicatie zijn conform contractuele afspraken met de zorgverzekeraars en/of NZa-tarieven. De kosten voor de medicatie zijn:

  • Aantal mg grondstof (taxeprijs disulfiram)
  • Aantal mg hulpstoffen (taxeprijs)
  • Bereidingsopslag per 28 dagen (prijs afhankelijk van zorgverzekeraar)
  • Terhandstellingskosten (prijs afhankelijk van zorgverzekeraar)

 

Het bedrag op de factuur is zodoende afhankelijk van het aantal tabletten dat er voor 28 dagen wordt voorgeschreven. Voor een indicatie kunt u altijd contact opnemen met dhr. Dupon via dupon@regenboogapotheek.nl of 06-14391498.

Mogelijk vraagt een zorgverzekeraar naar het Z-Indexnummer (ZI-nummer) van de grondstof.
Het ZI-nummer van de grondstof disulfiram is 15288560.

Indien een zorgverzekeraar momenteel op (onterechte) gronden de geleverde zorg niet vergoedt adviseren we u om de factuur te bewaren. Momenteel zijn meerdere partijen in overleg met de zorgverzekeraars en minister om de vergoeding alsnog te realiseren.

Voor een printklare versie van deze informatie klikt u hier.

NB. Voor inhoudelijke vragen over de medicatie kunt u contact opnemen met dhr. Harder via pharder@regenboogapotheek.nl of 06-25072020.

 • We horen graag uw mening

  Heeft u vragen, opmerkingen, suggesties of klachten? Gebruik het contactformulier of stuur een e-mailbericht naar de desbetreffende apotheek.

  Contact