Aanbieders medicijnen Regenboog Apotheek b.v.

Procedure aanvragen inloggegevens medicatie-applicatie

Om het voorschrijven van medicatie te faciliteren en beveiligen is er voor de voorschrijvers de mogelijkheid om dit in een digitale omgeving te doen zodat er efficiënt (en duidelijk) voorgeschreven kan worden.
Met behulp van onderstaande procedure kunt u eenvoudig uw toegang tot deze voorschrijf-applicatie verkrijgen en medicatie voorschrijven:

 1. Om in deze tool (de zogeheten Web-app) voor te kunnen schrijven dient een voorschrijver eenmalig zichzelf te registreren door alle benodigde informatie volledig in te vullen. De gegevens voor de aanvraag kunt u invullen op het Aanvraagformulier.
 2. Regenboog Apotheek controleert de ingevulde gegevens.
 3. Indien de ingevulde gegevens matchen met een bevoegde voorschrijver worden vanuit de Regenboog Apotheek de inloggegevens verstrekt aan de voorschrijver.
 4. Met de ontvangen inloggegevens kan de voorschrijver in een beveiligde en gestandaardiseerde omgeving de recepten voorschrijven.
 5. De recepten worden automatisch opgeslagen en verwerkt.
 6. Zodra het recept verwerkt is wordt de patiënt hiervan op de hoogte gebracht.

Indien zich problemen voordoen met het aanvragen en/of inloggen kan er contact opgenomen worden met de helpdesk van Regenboog Apotheek :
Mail: helpdesk@regenboogapotheek.nl
Telefoon: 070-4480296

De helpdesk zal direct een oplossing zoeken voor het probleem.

 • We horen graag uw mening

  Heeft u vragen, opmerkingen, suggesties of klachten? Gebruik het contactformulier of stuur een e-mailbericht naar de desbetreffende apotheek.

  Contact