DSW

Regenboog Apotheek heeft een contract met de zorgverzekeraars die tot de DSW-groep behoren. U kunt uw medicatie in de apotheek ophalen en de verzekerde zorg wordt door de zorgverzekeraar vergoed.

ADHD-medicatie

Regenboog Apotheek heeft ook een overeenkomst met de zorgverzekeraars van de DSW-groep over de vergoedingen van de apotheekbereide ADHD-medicatie van Regenboog Apotheek voor 2020.
Alle apotheekbereide ADHD-medicatie. Methylfenidaat retard, dexamfetamine (retard) en dexmethylfenidaat worden volledig vergoed vanuit het basispakket.

Taperingstrips/Afbouwmedicatie

De zorgverzekeraars van DSW vergoeden de eerste twee Taperingstrips van 28 dagen.
Indien u een behandeltraject aangaat dat langer dan twee strips, oftewel 56 dagen, duurt kunt u via een machtiging van uw arts een akkoordverklaring vragen bij DSW voor de verlenging van de vergoeding. Zodra u een machtiging ontvangen heeft kunt u deze aan Regenboog Apotheek zenden en dan declareren wij de Taperingstrips na 56 dagen ook bij DSW.

 

Voor meer vragen kunt u mailen met dupon@regenboogapotheek.nl

 

De zorgverzekeraars die tot de DSW-groep behoren:

  • DSW
  • StadHolland
  • inTwente

 

  • We horen graag uw mening

    Heeft u vragen, opmerkingen, suggesties of klachten? Gebruik het contactformulier of stuur een e-mailbericht naar de desbetreffende apotheek.

    Contact