Aanbieders medicijnen Regenboog Apotheek b.v.

Belangrijke informatie omtrent het coronavirus (COVID-19)

Wij willen u graag van goede zorg blijven voorzien en hiervoor nemen wij voorzorgsmaatregelen. Uiteraard hopen wij dat u ons helpt zich aan onze regels te houden.
Binnen de Regenboog proberen wij zoveel mogelijk extra hygiënemaatregelingen toe te passen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Voor een ieders gezondheid zijn er een aantal regels opgesteld om verspreiding zoveel mogelijk te voorkomen:

 • Kom NIET naar de apotheek als u de volgende klachten heeft: verkouden, hoest en/of koorts. Stuur ook geen familieleden naar de apotheek toe die in hetzelfde huis wonen, maar neem telefonisch contact op met uw huisarts!
 • Houd altijd ten minste 1.5 meter afstand van andere personen. In de apotheek hebben wij tape op de vloer geplakt. Er mogen maximaal 3 personen in de apotheek. Blijf even buiten wachten (op gepaste afstand) als u bijvoorbeeld de 4de persoon bent.
 • Kom alleen naar de apotheek.
 • Oude medicatie mag alleen aangenomen worden als u het inlevert in een afgesloten plastic zak. De regels omtrent naaldencontainers zijn hetzelfde als voorheen.

 

Herhaalrecepten

Het is op dit moment niet mogelijk om uw herhaalrecepten in te leveren aan de balie. Op deze manier kunt u wel aan uw herhaalmedicatie komen:

 1. U kunt bellen naar de apotheek (0161-437137, keuzenummer 3)
 2. Mailen naar apo.bavel@regenboogapotheek.nl. Vermeld in de mail uw naam, geboortedatum en de medicatie waarvan u het herhaalrecept wilt inleveren. Ook kunt u een foto toevoegen van het herhaalrecept.
 3. Inleveren in de brievenbus bij de ingang van de apotheek.

Uw medicatie kan twee werkdagen later worden opgehaald.

Bezorging

Het kan zijn dat u andere gezichten ziet dan dat u bent gewend. De bezorgers hebben het in deze tijd drukker dan normaal en zullen worden ondersteund door andere medewerkers van de apotheek.

Huisartsenpraktijk van Beysterveldt

Normaliter gaat de medicatie van de patiënten van huisartsenpraktijk van Beysterveldt aan het einde van de dag mee naar de dependance in Dorst. Na overleg met de huisarts is overeengestemd dat tijdelijk alleen spoedmedicatie mee gaat om 11.00uur of bezorgd zal worden indien dit is aangegeven door de huisarts. Alle overige medicatie zal de volgende dag mee gaan. U kunt uw medicatie tot nader order van 11.00uur tot 17.00uur ophalen i.p.v. tot 17.15uur.

 • We horen graag uw mening

  Heeft u vragen, opmerkingen, suggesties of klachten? Gebruik het contactformulier of stuur een e-mailbericht naar de desbetreffende apotheek.

  Contact